Tillbaka

Information och priser

På plats i Stockholm

9 900 kr

(exkl. moms)

Sista anmälningsdag för att delta på plats i Stockholm har passerat (3/9-21). Vänligen mejla utbildning@nj.se om du hellre vill delta på plats för att se om det finns platser kvar..

Digitalt

4 900 kr

(exkl. moms)

Eventet ägde rum 22-23 september 2021. Allt du behöver är en dator och internetuppkoppling för att delta digitalt. Varmt välkommen!

 

Allmän information

Sista anmälningsdag

Sista anmälningsdag för de fysiska kursplatserna i Stockholm är den 3 september 2021. Om du redan har en fysisk plats bokad men hellre vill delta digitalt ber vi dig att maila din ändring till utbildning@nj.se.
Observera att datumet för att få återbetalning på mellanskillnaden har passerat (3/9-2021).

Kursavgift

Kursavgiften inkluderar dokumentation, intyg, frukostsmörgås, för- och eftermiddagskaffe, lunch, tilltugg med vin, dryck och/eller enklare mat med dryck.

Kurstimmar

Kursen följer Advokatsamfundets riktlinjer avseende professionell fortbildning av advokater och omfattar 12 kurstimmar. Intyg delas ut till deltagarna efter genomförd utbildning

Anmälan

Anmälan är bindande för deltagarens företag när bokningen är accepterad och bekräftelse skickats på att deltagaren antagits på kursen.

Betalning

Fakturan sänds till den faktureringsmailadress som vi har på ditt kundkort alternativt via Svefaktura om en sådan koppling är gjord sedan tidigare. Om du deltar från ett bolag som inte tidigare angett en faktureringsmailadress eller bildat en koppling med oss sänds fakturan till dig som kursdeltagare, om inget annat anges av dig.

Tillfälliga avbokningsregler

Just nu erbjuder vi kostnadsfria avbokningar t.o.m. 10 dagar innan kurstillfället. Du kan därför känna dig trygg med att säkra din kursplats redan idag och senare kunna av- eller omboka om situationen skulle kräva det. Möjlighet finns att överlåta sin kursplats till annan deltagare och ska då meddelas senast dagen innan kursen. Vid avbokning inom 10 dagar till kursstart är beställaren istället skyldig att stå för 100 % av kursavgiften.

Avbokning eller överlåtelse görs till utbildning@nj.se

Vill du endast gå på en av dagarna? Kontakta oss på utbildning@nj.se så hjälper vi dig.

Plats

Svensk Juriststämma 2021 hålls på Clarion Hotel Sign, Norra Bantorget som är beläget i centrala Stockholm i närheten av Stockholms centralstation och bussförbindelser. 

Gå till programmet för att se exakta tider